BLI MEDLEM

Föreningen Stockholm Pride

Stockholm Pride är en ideell förening som utgörs av dess medlemmar. Här möts individer, föreningar och företag som vill verka för att förbättra hbtq-personers livssituation och rättigheter

Fördelar

Som medlem har du möjlighet att på ett demokratiskt sätt göra din röst hörd och påverka föreningens arbete oavsett om du är medlem i egenskap av privatperson, förening eller företag. Som förening eller företag är det dessutom ett ypperligt tillfälle att tydligt ta ställning för hbtq-personers rättigheter.

Att vara medlem i Föreningen Stockholm Pride är att bidra till bättre vardag och levnadsvillkor för hbtq-personer i Stockholm, i Sverige och i världen. Läs mer om Stockholm Prides internationella solidaritetsfond.

Ditt bidrag

Som medlem i Stockholm Pride bidrar du bland annat till:

 • Att påverka och upprätthålla en plattform för hbtqpersoner i Sverige
 • Att stå upp för mänskliga och demokratiska rättigheter
 • Föreningens ekonomiska stabilitet
 • Föreningens och Stockholm Pride Festivals fortlevnad

Bli medlem

Privatpersoner, föreningar och företag kan teckna medlemskap i Föreningen Stockholm Pride. För att ha rösträtt på medlems- och årsmöten behöver medlemsavgiften vara betalt senast tre (3) veckor innan mötet.

Du kan betala ditt medlemskap med kreditkort (klicka på respektive länk nedan) eller genom att sätta in pengar direkt på vårt bankgiro med nummer 5792-8962. Uppge då ditt namn, födelsedag (år, månad, dag), bostadsadress och e-postadress.

Vill du att vi ska kunna hålla dig uppdaterad om vad som händer i föreningen kan du skicka oss dina kontaktuppgifter (namn, födelsedag (år, mån dag), bostadsadress och e-postadress).

 • Medlemskap för privatperson kostar 100 kr. Privatpersoner har en (1) röst på föreningens medlemsmöten.
  Betala med kreditkort (öppnas i ny sida).
 • Medlemskap för förening kostar 100 kr per påbörjat hundratal medlemmar, dock max 1000 kr. Föreningar har en (1) röst per påbörjat hundratal medlemmar, dock max tio (10) röster, på föreningens medlemsmöten.
  Betala med kreditkort (öppnas i ny sida).
 • Medlemskap för företag kostar 1000 kr. Företag har en (1) röst på föreningens medlemsmöten.
  Betala med kreditkort (öppnas i ny sida).

Fullmakt 

Fullmakt kan ges till en (1) person som gäller för en (1) person vid årsmöte, extra årsmöte eller annat tillfälle där en frånvarande medlem önskar att göra sin röst hörd eller föra sin talan i en sakfråga.

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschNorsk bokmålРусскийEspañolSvenska