Hoppa över navigering

Poly för nybörjare

Arrangör: Polyföreningen

Har du hört om ord som "poly" och "relationsanarki" men inte helt förstått meningen? Vill du veta mer om hur vardagen ser ut för ickemonogama? Kom och lyssna på våra föreläsare!

Tider

ti 29 jul 13:00–13:45

Plats

Pride House (Klarabion),

Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg 3
,
T-Centralen

Pris

Entré till Pride House 125 kr/dag. Säljes vid entrén i mån av plats. Stockholm Prides dag- och veckobiljetter gäller också som entré.

Åldersgräns

Ingen.

Tillgänglighet

Toaletter

Våning Plattan: Tillgängliga toaletter med bland annat bred dörr, armstöd, handfat och nödsignal. Betaltoaletter 5:- med sms

Våning 1: Tillgängliga toaletter med bland annat bred dörr, armstöd, handfat och nödsignal.

Våning 2: Tillgängliga toaletter med bland annat bred dörr, armstöd, handfat och nödsignal. Betaltoaletter 5:- med sms

Våning 3: Tillgängliga toaletter med bland annat bred dörr, armstöd, handfat och nödsignal.

Våning 5: Tillgängliga toaletter med bland annat bred dörr, armstöd, handfat och nödsignal.

Parkering– Tre parkeringsplatser för bilar med s.k. handikappstillstånd finns på Beridarbansgatan 4, mot Riksbankens fasad (infart Brunkebergstorg). Längre från teatern finns parkeringsplatser för funktionshindrade på Malmtorgsgatan 3, Klara västra kyrkogata 16 och Klara östra kyrkogata 8.

Färdtjänstadress– Sergels torg 3 för att komma till Kulturhuset. Sergels torg 7 för att komma till Stockholms stadsteater.

Teckentolkning – För uppdaterad information om vilka programpunkter som är teckentolkade. Gå in på vår hemsida: www.stockholmpride.org

Ledsagning – Ledsagning mellan och i lokalerna i Kulturhuset och Stockholms stadsteater finns att tillgå. Kontakta en publikvärd eller volontär.

Kafé Klara (Stockholms stadsteater) – 120 publikplatser. Plats för rullstolar finns närmast scen. Fast möblering i nivåer, delvis sluttande golv. Direktingång våning Plattan. Liten smal scen som inte är upphöjd, ljud- och ljusanläggning finns. Bärbar hörselslinga kommer att finnas på plats, kontakta publikvärd eller volontär.

Bandlerrummet (Stockholms stadsteater) – 40 deltagare. Ingång via foajén vid Stora scenen. För transport via hiss åk till våning 2, via Teaterbaren och uppför ett parti med sluttande golv. Dörrmått 80 cm, tröskel. Lokalen är utrustad med ett IR-system, hörlurar finns att låna. Lysrörsbelysning. Mindre ljudanläggning finns.

Hörsalen (Kulturhuset, våning 3) – 400 platser, varav 267 i fast möblering i nivåer. Ingång våning 3, hiss. Sluttande plan ner i lokalen. Plats för rullstolar längst fram. Stor scen i nivå med salong. Lokalen är utrustad med ett IR-system, hörlurar finns att låna.

Ekoteket (Kulturhuset, våning 2)  – 50 sittplatser. Ingång våning 2, hiss. Ekoteket är en öppen cafémiljö med en mindre scen som är upphöjd. Ljud- och ljusanläggning. Lokalen är möblerad med lösa stolar och är utrustad med ett IR-system, hörlurar finns att låna.

Studion (Kulturhuset, gatuplan) – Lokalen nås direkt från gatuplanet i Kulturhusets nordöstra gavel. I Lokalen finns det en hiss upp till andra våningen. Plats för rullstolar finns. Lokalen är utrustad med ett IR-system, hörlurar finns att låna. Lokalen är möblerad med lösa stolar.

Marionetten (Kulturhuset, våning 3)  – 100 sittplatser. Ingång våning 3, hiss. Lokalen är möblerad med lösa stolar. Något upphöjd scen med ramp. Lokalen är utrustad med ett IR-system, hörlurar finns att låna. Ljud- och ljusanläggning.

Klarabiografen (Kulturhuset, våning 2)– 77 sittplatser, fast möblering i nivåer. Ingång våning 2, hiss. Lokalen är utrustad med hörselslinga.  Ljud- och ljusanläggning. Plats för rullstolar längst fram.

Plattanscenen / Bibliotek Plattan, (Kulturhuset, våning Plattan/Sergels torg) – 30 sittplatser, liten scen, något upphöjd, fast möblering i nivå med salong. Plats för rullstolar bakom. Ljud- och ljusanläggning. Lokalen är utrustad med hörselslinga.

Kulturhustaket (via våning 5) – Max 400 personer. Lokalen är möblerad med bänkar/lösa stolar Ingång våning 5, hiss finns. Takterrass på 700 kvm indelad i tre sektioner:

Restaurang och café längst in, därefter matsal med bord och stolar (båda har markiser), samt en öppen yta utan tak med en scen. Ljud- och ljusanläggning i scendelen.

Snabbaste vägen

Ta dig till oss med SL.

Läs också om

Sponsorer
Med stöd av
Postkodlotteriet
Stockholm Stad
Huvudsponsorer
7Eleven
Partners
QX
Clarion Hotel
Bahnhof
RFSL
Leverantörer
Frans August
Live Media Group
Agigen
HS
Carlsberg
EPiTrace logger